Download brochure
Ga
Pijltje naar rechts wit

Een waardevol leertraject

Techniek wordt belangrijker en heeft steeds meer impact op onze werkomgeving. Dat geldt absoluut ook voor het onderwijs waar lasermachines tegenwoordig niet meer weg te denken zijn. Op scholen en universiteiten wordt de lasercutter onder andere ingezet voor prototyping en modelbouw. Of bij het ontwerpen op grafisch gebied en zelfs bij textieltoepassingen.

Lasermachines zijn uitermate geschikt voor het maken van tests en prototypes. In een mum van tijd snijden en graveren studenten hun ontwerpen uit een goedkoper proefmateriaal naar keuze. Een test is dus zo gemaakt! Verbeteringen kunnen daarna eenvoudig doorgevoerd worden en zo nodig nog eens getest worden. Als het ontwerp helemaal gefinetuned is, kan het in een kostbaarder materiaal gemaakt worden. Zo haal je met een lasermachine een waardevol leertraject in huis. Het is ideaal om de slag van 2D naar 3D te maken en zo het ruimtelijk inzicht van studenten te vergroten.


Een aanwinst voor iedere onderwijsinstelling: veelzijdig, veilig, vlot en betaalbaar. Met een BRM lasermachine vergroten studenten hun ruimtelijk inzicht. En wordt hun idee omgezet naar een echt product.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu je gratis brochure aan.

Ontdek de ideale lasermachine voor in het onderwijs.
Naam
Bedrijf
E-mailadres
Telefoon
Opmerking
Branche
Ja! Ik wil meer weten
Checkbox vinkje icoon

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laten we samen even zitten om een oplossing te creëren die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en wensen.

Een vrijblijvende demonstratie boeken was nog nooit zo makkelijk.

Eric
Slotboom

Operational Director

No items found.

Lasermachines zijn een geweldige aanvulling op je onderwijsaanbod

Als leerkracht, docent of coördinator ben je verantwoordelijk voor toponderwijs. Je houdt nieuwe technologieën in de gaten om het aanbod te verbeteren voor jouw onderwijsinstelling. Een gebruiksvriendelijke, veilige en betaalbare machine zou een uitkomst zijn.

Ontdek wat een BRM lasermachine betekent voor jouw specifieke situatie. Boek een demo zodat je met eigen ogen de mogelijkheden ziet. Of neem contact met ons op voor informatie waarmee jij het onderwijsaanbod op jouw school naar een hoger plan kunt tillen.

Voor welke scholen zijn lasermachines geschikt?

Voor steeds meer onderwijsinstellingen zijn lasermachines onmisbaar. Op alle vmbo-, mbo-, en VTI-scholen die praktijkonderwijs (BWI, PIE, D&P, STEAM en STEM) aanbieden, voegen ze waarde toe. Ook op universiteiten worden ze gebruikt voor onderzoeksprojecten, testopstellingen en prototyping. Daarnaast zijn ze te vinden in FabLabs en worden er design- en kunstprojecten mee uitgevoerd. Allemaal profiteren ze van de creatieve en technische mogelijkheden.

De volgende onderwijsinstellingen zetten hun lasermachine succesvol in binnen het onderwijs. Lees hoe zij dat aanpakken en doe er je voordeel mee.

Oct 28, 2020
3 min

Steenspil

Steenspil is een vmbo-opleiding in Halsteren. Zij zien door de extensieve mogelijkheden van lasertechniek bij het lesgeven kans om aan de lessen voor hun leerlingen nog meer uitdaging toe te voegen. Ad Wijmans is docent bouwkunde aan Steenspil, een vmbo-school. Zij kochten een BRM 6090 met 100 Watt vermogen. Hij geeft aan dat het hem voor de leerlingen heel boeiend leek als ze ook iets van een groter formaat zouden kunnen maken. Vandaar dat hij voor deze machine koos met dit vermogen waarmee ook wat dikkere houten platen gesneden kunnen worden. De aanschafprijs scheelde niet heel veel met die van een machine met een geringer formaat. Reden genoeg om de BRM 6090 aan te schaffen.
Oct 14, 2020
4 min

Odisee Technologiecampus Gent

Odisee zet hun BRM Original 100160 lasermachine in om studenten te leren hoezij producten kunnen ontwerpen. De lasermachine is een essentieel onderdeel binnen de ontwerp opleiding.
Oct 28, 2020
3 min

Grafisch Lyceum Rotterdam

Het Grafisch Lyceum is een vakschool te Rotterdam op het gebied van media, design en technologie en biedt vmbo- en mbo-opleidingen aan. De lasermachine is destijds aangeschaft voor het profieldeel 2D/3D in de vmbo-opleiding ‘Media, Vormgeving en ICT’. Inmiddels maakt de hele school er gebruik van.